David Coulthard és Eddie Jordan azon töprengtek, vajon más pilóta is meg tudná szorongatni Max Verstappen-t a Red Bull-nál. Eddie Jordan szerint Daniel Ricciardo erre nem lenne képes.

A 2023-as F1-es szezont eddig a Red Bull uralta. Verstappen három, Perez két győzelmet aratott. Így a csapat 122 pontos előnyt jelent az Aston Martin előtt a konstruktőri bajnokságban. Max Verstappen 14 pontos előnnyel vezeti az egyéni bajnokságot. Sergio Perez szorosan követi csapattársát. Eddie Jordan úgy érzi, hogy Daniel Ricciardo nem tudná azt csinálni, amit Sergio Perez idén a Red Bull-nál.

„Úgy gondolom, hogy a 20-as éveik közepén járó pilóták generációja lassan átveszik majd az irányítást. Alapvetően azoknak a srácoknak, akik egy versenygyőztes autót kapnak, megvan az esélye, hogy megszorongassák Max-ot, de ugyanabban a csapatban ez nagy kihívás lenne. Max egy gép. Magabiztos, erős akaratú és több mint tehetséges. Vajon lenne valai, aki meg tudná szorongatni a Red Bull-nál? Ki lehet az?”- kezdte David Coulthard. Ricciardo korábban Verstappen csapattársa volt a csapatnál. 2016 és 2018 között egy csapatban versenyeztek. Eddie Jordan szerint Ricciaredo nem tudná úgy felvenni a ritmust Verstappen-el, mint most Perez.

„Számos alkalommal gondolkodtam ezen. Tudom, hogy Daniel egy gyors pilóta, de véleményem szerint Daniel semmiképpen sem fogja elvégezni azt a munkát, amit Checo végez. Főleg azok után, amit láthattunk Danieltől. Bármennyire is szeretjük a srácot, csodálatos ember, de Checo varázslatos munkát végez.”- árulta el Eddie Jordan.

„a közelében,