Lando Norris az ötödik szezonját tölti a Mclaren színeiben. A brit pilóta még elég fiatal, de idén ő lett a wokingi csapat tapasztaltabb pilótája, mivel Daniel Ricciardo helyét Oscar Piastri vette át. Zak Brown elmagyarázta, hogyan alkalmazkodott a brit ehhez a szerephez a kihívásokkal teli időszakokban.

Zak Brown, a McLaren vezérigazgatója dicsérte Lando Norrist. Még annak ellenére is, hogy a brit pilóta néha frusztrált volt az autó teljesítmény hiánya miatt. Norris most az ötödik szezonját járja az F1-ben. 2019-ben debütált a wokingi alakulatban. A csapat tapasztaltabb pilótája lett, miután a 2023-as szezonban újonc csapattársa, Oscar Piastri csatlakozott a Mclaren-hez.

A Mclaren 2023-as szezon kezdete nem volt egyszerű. Már a szezon előtt bevallották, hogy a téli szünetben nem úgy haladtak a fejlesztések, ahogy szerették volna. Több ponton le vannak maradva. Nem sikerült pontokat szerezniük a legutóbbi Miami Nagydíjon. Zak Brown viszont pozitívan áll a jövőhöz.

„Ez az első alkalom, mondta, hogy ő volt a legidősebb srác a pilótáink közül. Lando a fiatalság és a tapasztalat nagyszerű keveréke. Nagyszerű munkát végez. A csapat szeret vele dolgozni. Sokáig itt van a csapattal. Még jóval azelőtt a csapattal van, mielőtt autóba ülne. Emlékszem, amikor először bevittem a McLaren-hez. Bemutattam Ron Dennisnek, és azt mondtam: Ennek a srácnak itt kell lennie. Szóval ő családtag. Természetesen vannak olyan napjai, amikor frusztrált, akárcsak bármelyikünknek, amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan akarjuk. Szóval Lando nagyszerű munkát végez.”- árult el Zak Brown.