Lehet, hogy Daniel Ricciardo már nem tud a Red Bull-al visszatérni az F1 rajtrácsára. Van egy pilóta, aki Helmut Marko is előnyben részesítene.

Daniel Ricciardo azon dolgozik, hogy 2024-ben visszatérhessen az F1 rajtrácsára. Nyck de Vries nem úgy teljesít, ahogy elvárták tőle. Egyes hírek szerint az ő helyét vehetné át. Ezt Hemut Marko megcáfolta Véleménye szerint előbb adna esélyt egy Red Bull juniornak, mint Riccardo-nak. Liam Lawsonra és Ayumu Iwasa kaphatna esélyt.

Egyik újoncot sem vetik be anélkül, hogy Ricciardo-t ne hagynák meg, mint lehetőség. Viszont Lawson különösen akadályt jelent a nyolcszoros Nagydíj-győztes sportághoz való visszatérésében. Az előző szezonban a harmadik helyen végzett az F2-es bajnokságban. Négy győzelmet aratott. Hátat fordított az európai versenyzésnek és a japán szuperformulában állt rajthoz. Itt mindenkit lenyűgözött.

Négy fordulóból kétszer nyeri tudott. Nehéz lenne azt mondani, hogy Lawson nem tett egy lépést az F1 felé. Ha folytatja jó formáját, talán hamarosan az F1-ben is láthatjuk. Úgy tűnik hogy Ricciardo-nak nem lesz esélye a Red Bull-al rajthoz állnia. Így más csapatnál kell keresgélnie. Meglátjuk mit hoz a jövő, de Lawson szerte