Évről évre felmerül a kérdés. Vajon Lewis Hamilton más csapatnál fejezi be F1-es karrierjét? Egyes sajtó hírek szerint a Ferrari óriási ajánlatot tett a brit pilótának.

Egyes pletykák szerint a Ferrari hatalmas fizetéssel szeretné magához csábítani a hétszeres bajnok, Lewis Hamilton-t. A hír szerint Hamilton már az olaszok elnökével, John Elkann-al is felvette a kapcsolatot.

Hamilton szerződése az év végén lejár. A Mercedesszel hat bajnoki címet nyert. 2021 óta viszont nem tudott egyéni címet nyerni. 2022-ben és 2023-ban olyan autót kapott, ami nem képes harcolni a világbajnoki címért. Hamilton még mindig azt állítja, hogy elkötelezett a Mercedes mellett. A hétszeres bajnok szeretne olyan autót kapni, amivel harcba szállhat és megszerezheti a nyolcadik világbajnoki címért.

El tudná érni ezt a célját a Ferrarival?

A Mail Sport úgy tudja, hogy a Ferrari körülbelül 40 millió font fizetést ajánlott fel a hétszeres bajnoknak. Ezzel az ajánlattal szeretnék elérni, hogy Hamilton Brackley-ból Maranellóba költözzön. A híre szerint Charles Leclerc mellett kapna helyet Hamilton. Így Carlos Sainz-nak kellene távoznia a csapatból. A spanyol pilóta pedig az Audi-val vehetné fel a kapcsolatot.