Lewis Hamilton szerződése az év végén lejár és egyre több pletyka kering a hétszeres bajnok körül. Egyes hírek szerint már a Ferrari is ajánlatot tett a brit pilótának. Toto Wolff már unja, hogy évről évre felmerülnek ilyen és hasonló sztorik.

Lewis Hamilton a számára kiábrándítóan végződő 2021-es szezont követően két évre írt alá a Mercedesszel. 2022-ben és 2023-ban sem kapott olyan autót, amivel a bajnoki címért harcolhatna. Így felhangosodtak olyan pletykák, melyek a hétszeres világbajnokot a régóta nyeretlen Ferrarinál látják. Toto Wolff az osztrák oe24.hu híroldalnak nyilatkozott a szerződéshosszabbítás esélyeiről.

„Ezek a ferraris pletykák kétévente. Na meg persze a ferraris pletykák is felmerülnek. Ezek nyilván nem igazak, mi pedig megbeszélünk mindent, ahogy szoktunk. Nem vagyunk időhöz kötve. Egyszerűen kényelmetlen, hogy két barát, két már-már testvér, akik tíz éve együtt vannak jóban-rosszban, elkezd a pénzről beszélni. Abban viszont biztos vagyok, hogy meg fogunk egyezni, efelől szemernyi kétségem sincs.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Lewis másik csapat színeiben versenyezzen. Ha képesek vagyunk adni neki egy jó autót, akkor ő még mindig hosszú ideig győzelemre tudná azt vezetni. Látják, Tom Brady is mire volt képes a negyvenes éveiben.”- árulta el Toto Wolff.