Nyck de Vries nem úgy teljesít, ahogy elvárták tőle. Az elmúlt napokban felmerült egy pletyka, miszerint Daniel Ricciardo válthatja a hollandot. Azóta már több jelölt szóba került.

A hírek szerint Nyck de Vries ülése veszélybe került. Az elmúlt napokban Daniel Ricciardo-t emlegették úgy, mint aki válthatja a hollandot az AlphaTauri-nál. Azóta több jelölt neve felmerült. Liam Lawson neve is felmerült. A Red Bull tartalékosa azonban cáfolta ezeket a híreket.

Helmut Makor a napokban azt mondta, hogy elbeszélgettek Nyck de Vries-el. Ha a holland teljesítménye nem javul, akkor számíthat a leváltásra. Helmut Marko nem számít Daniel Ricciardo szolgálatára. Ha leváltásra kerülne a sor, akkor fiataloknak adna esélyt. Így merült fel Lawsont és Ayumu Iwasót nevezze. Lawson azonban azt mondja, hogy továbbra is a Super Formula cím megszerzésére összpontosít.

„Az időzítés jó, de jelenleg a bajnokság megnyerésén dolgozom. Be akarom fejezni az évet, és a bajnoki címért küzdeni. Ez egy jó lehetőség lenne a következő évre. Mi történik az F1-ben? Nem rajtam múlik.”- árulta el Liam Lawson.