A napokban olyan pletyka kelt szárnya, miszerint a Ferrari óriási fizetéssel szeretné magához csábítani Lewis Hamilton-t. Toto Wolff cáfolta ezt a hírt.

A német csapat két éve nem tud olyan autót adni Hamilton-nak, amivel küzdhet a bajnoki címért. Ez felerősítette a Ferrarihoz való távozásáról szóló pletykákat. A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff cáfolta azokat a híreket, melyek szerint Lewis Hamilton a Ferrarihoz szerződne. Szerinte a visszavonulás sem jöhet szóba. Elismerte, hogy a tárgyalások nem úgy zajlanak, ahogy kellene.

A napokban olyan hírek láttak napvilágot, amelyek arra utalnak, hogy a Scuderia ajánlatot tett Lewis Hamilton-nak. Több éven át lehetett arról hallani, hogy Hamilton karrierjét a Ferrarinál zárná le. Toto Wolff és Hamilton folyamatosan azt hangoztatják, hogy a közös megegyezésre törekszenek. Szeretnék meghosszabbítani a hétszeres bajnok szerződését. Hamilton korábban azt mondta, hogy 40 éves kora után is szeretne még a Mercedesnél versenyezni. Toto Wolff cáfolta a pletykákat.

„Ezek a pletykák kétévente jönnek elő, amikor új szerződést kell aláírnunk. De ezekből a pletykáknak egyike sem igaz. Normálisan, határidő nélkül tárgyalunk. Nincs rajtunk nyomás. Egyszerűen kellemetlen, hogy két barátnak, akik tíz éve együtt dolgoznak és sok mindenen átmentek,
hirtelen a pénzről kell megbeszélniük. Szilárd meggyőződésem, hogy megtaláljuk a közös utat.”- árulta el Toto Wolff.