Idén debütál a Las Vegas Nagydíj. Az F1 ízelítőt ad a rajongóknak a Las Vegas-i Nagydíjból. Láthattunk egy videót, ami bemutatja, milyen egy kör az amerikai versenypályán.

A Forma-1 novemberben visszatér Las Vegasba. Vannak, akik már kíváncsian várják ezt a futamot. Az F1 készített egy videót, amin a Las Vegas-i pályán mehetünk egy kört.

A vegasi pálya 6,12 km hosszú utcai versenypálya. 14 kanyar található benne és átlagsebesség Monzához hasonló. A Caesars Palace, a Bellagio és a Venetian szálloda vendégei remek kilátást kapnak az ablakuk mellett elhaladó pályáról. Készítettek egy videót, mely bemutatja a Las Vegasi pályát. Lee Mather elmondta, hogy több mint 1900 napig tartott a játék felépítése.

„Csapatunk egy csodálatos virtuális kikapcsolódást tervezett a világ egyik legizgalmasabb és legszembetűnőbb városába. A Las Vegas-i épületek puszta mérete és sűrűsége szórakoztató kihívást jelentett a csapat számára, valamint a The Strip vibrálása és energiája, amely a szombat esti versenyre világított. Több, mint 1900 napra volt szükség ahhoz, hogy a videó hiteles legyen.”- mondta Lee Mather