Toto Wolff kizártnak tartja, hogy Mick Schumacher jövőre ott lesz az F1 rajtrácsán. A Mercedes csapatfőnöke elismerte, hogy a német helyzete most kilátástalan és helyzete kilátástalan.

Mick Schumacher két szezont a Haas csapatában versenyzett. Tavaly több alkalommal összetörte autóját. Schumacher sorsa a tavalyi Abu Dhabi Nagydíjon dőlt el. Az AlphaTauri csapatnál még lehetett volna esélye, de agybátyja, Ralf Schumacher szerint Helmut Marko nem akart esélyt adni a németnek. A Mercedes szerződtette tartalékos pilótának. Toto Wolff korábban azt mondta, hogy segít neki visszatérni az F1 rajtrácsára. Segítségért James Vowles-hez fordult, aki korábban a Mercedes alkalmazottja volt. Most a Williams csapatfőnöke. Logan Sargeant
helyét vehette volna át, de az amerikai pilóta formába lendült. Ralf Schumacher a következőket mondta:

„Nehéz most a helyzet. Örültem volna, ha Mick kap egy esélyt, mert megérdemelte volna. Jövőre nem sok esélye van arra, hogy visszatérjen. 2025-re pár csapatnál felszabadulhat egy-egy hely. Várnunk kell, és meglátjuk, hogyan alakul a Williams helyzete, de ez nem könnyű.”- árulta el Ralf Schumacher.