A napokban több hírforrás arról számolt be, hogy a Ferrari ajánlatot tett a hétszeres bajnoknak. Lewis Hamilton-nak. Természetesen minden fél cáfolta a hírt. Toto Wolff is csak találgatásnak nevezte a hírt.

A Monacói Nagydíj előtt felmerültek a találgatások, miszerint a Scuderia állítólag 40 millió fontot készül felajánlani Hamiltonnak. A pletykákat a Ferrari főnöke, Frederic Vasseur cáfolta, miközben maga Hamilton bevallotta, hogy közel vannak a Mercedesszel a megállapodáshoz. Toto Wolff megcáfolta azokat a jelentéseket, amelyek szerint a Ferrari tárgyalt Lewis Hamiltonnal. A Mercedes csatafőnöke elárulta, hogy mit rejt Lewis Hamilton szerződése. Toto Wolff-ot a Hamilton-Ferrari tárgyalásokról is megkérdezték.

„A hír mögött semmi nincs. Lewis nálunk van és szuper helyzetben vagyunk. Semmi akadály nem volt akkor, mikor tárgyalóasztalhoz ültünk. Van egy szerződésünk, ami már régóta ide köti. Nem tárgyaltunk más pilótákkal, amíg nem döntöttünk arról, hogy együtt maradunk-e vagy sem. Így biztos vagyok benne, hogy mással nem tárgyalt. Valaki csak kitalálta ezt a sztorit. De nem tárgyaltak. Lewis szerződése 2013-ben készült el. Soha nem váltottunk rajta. Még nem akarok erről beszélni, mert Lewis-al és a csapattal is a legjobb munkát akarjuk végezni. Lehetőségekről beszélgettünk. Valójában ötletelésekről beszéltünk. Mi lenne a legjobb.”- árulta el Toto Wolff.