Lando Norris a hamradik helyről rajtolhatott a Spanyol Nagydíjon. A brit pilóta ennek ellenére nem tudott pontot szerezni. Lando Norris szerint értelmetlen a pontszerzésre gondolni.

Lando Norris a harmadik helyéről vághatott neki a Spanyol Nagydíjnak. A brit pilóta Hamilton-al akadt össze. Ennek autója látta kárát. Így a mezőny hátsó részébe esett vissza. Norris az autó tempójára is panaszkodott. A verseny végén csak a 17. helyen látta meg a kockás zászlót. Oscar Piastri a kilencedik helyről vághatott neki a versenynek, de ő sem szerzett pontot. Hamilton-al való ütközés nélkül összejött volna a pontszerzés? Norris erre így válaszolt:

„Valószínűleg nem. Lassúak vagyunk, egész évben az voltunk. Az autó ugyan olyan volt, mint szombaton. Voltak csapatok, akik jobb, mások kevésbé végeztek jó munkát. Furcsa nap volt. Egész szezonban nem volt meg a kellő tempónk. A verseny felében még a pontokért harcoltunk, de nem sikerült. Arra számítottunk, hogy nehéz napunk lesz, mert nem vagyunk olyan gyorsak, mint az Alpine, az Aston. Nem tartozunk a legjobb hatba. Tehát jelenleg nincs értelme pontszerzésre gondolni, egyszerűen nem vagyunk elég gyorsak.”- árulta el Lando Norris.

„.”