Lewis Hamilton szerződése az év végén lejár. Rengeteg találgatás után úgy tűnik, hogy a Mercedes soraiban folytatja karrierjét és hamarosan meg is állapodhat jelenlegi csapatával.

Hamilton jelenlegi szerződése a Mercedesszel 2023 végén jár le. A hétszeres bajnokot már a Ferrarival is összehozták. Ezeket a pletykákat viszont visszautasította. Lewis Hamilton azt mondta, hogy minden pletyka, ami körülötte forog, csak találgatás. Elárulta, hogy hamarosan aláírhatja új szerződését a Mercedesszel. A csapatfőnök, Toto Wolff korábban azt mondta, hogy Hamilton elhagyhatja a csapatot, ha a teljesítményük nem javul. Hamilton mégis szeretne a német csapatban maradni. Elárulta, hogy új feltételekről tárgyalnak Wolfffal, és azt mondja, hogy jól érzi magát ott, ahol van.

„Azt hiszem, a sikerre való éhségem soha nem változott. Nagyon jó helyen van és nagyon boldog vagyok ott, ahol vagyok. Egy nagyszerű csapat van körülöttem. Jó dolgok történnek a W14-essel, amin a lehető legjobb emberek dolgoznak. Érezzük már a változást. Nagyszerű mérnökcsapatom van itt. Motiváltnak és egészségesnek érzem magam és ott akarok tartani, ahol Max. Legalább versenyezni vele a győzelemért.
Szóval nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy idáig eljussunk, de még hosszú az út, de van idő.”- árulta el Lewis Hamilton.