A kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonso jelezte, hogy az Aston Martin pilótája szeretne maradni. Mike Krack, a brit istálló csapatfőnöke viszont kijelentette, hogy nem fordítottak energiát Fernando Alonso jövőjének megtervezésére.

A kétszeres Forma-1-es világbajnok Alonso télen csatlakozott a silverstone-i csapathoz. Sebastian Vettel helyét vehette át. A négyszeres bajnok hátat fordított az F1-nek. A partnerség eddig ígéretesnek tűnik. Alonso eddig ötször állhatott dobogóra. Az Aston Martin a harmadik helyen áll a konstruktőri bajnokságban. Alonso jelezte, hogy az elkövetkező években az Aston Martinnál szeretne maradni. Még a Hondával is szívesen együtt dolgozna. Alonso megjegyzéseire válaszolva Krack azt mondta a médiának, köztük az F1Híreknek is:

„Zet örömmel hallom. Már több éve is örültem volna ennek. Fernando-ban megvan az a vágy, hogy az élmezőnyben versenyezhessen. De mi nem gondolkozunk ezen ennyit. Versenyről versenyre haladunk. Igyekszünk a lehető legjobban teljesíteni. Jó ezt hallani, de még nem gondolkodtunk rajta túl sokat.”- árulta el Mike Krack.