Jenson Button úgy véli, hogy Max Verstappennek és Lewis Hamiltonnak a Forma-1-en kívül kell versenyeznie ahhoz, hogy a motorsport minden idők legjobbjaként tekintsenek rájuk.

Hamilton és Verstappen az a két pilóta, akik az elmúlt 10 évben bajnoki címet nyertek. Egyikük sem szeretnett volna más sorozatban indulni. Hamilton korábban azt mondta, hogy nem zárkózik el más sororozatokban való indulástól. Verstappen szívesen rajthoz állna a La Mans 24 órás viadalon.
A Forma-1-es világbajnok Jenson Button úgy véli, hogy Max Verstappennek és Lewis Hamiltonnak is más motorsport-kategóriákban kellene versenyeznie ahhoz, hogy elismerjék eddigi eredményeiket.

„Minden esély megvan arra Max-nak, hogy a legjobbak közé kerüljön. Szerintem nem lehetsz a világ legjobbja, ha nem fejezed be az F1-es karriered. Fernando fenomenális munkát végzett. Otthagyta az F1-et, és Le Mans-ban és Daytonában versenyzett. Mindkettőt megnyerte, majd ismét megnyerte Le Mans-t. Nem hiszem, hogy a teljesítménye visszaesett volna a negyvenes éveiben.”- árulta el Jenson Button.