A Mercedes-t és Max Verstappen-t már többször hírbe hozták. Toto Wolff most elárulta, hogy leigazolhatta volna Verstappen-t még a karrierje elején. Sajnálja, hogy ezt nem tette meg akkor, mikor még lehetősége volt rá.

Toto Wolff találkozott Jos Verstappennel és menedzserével, Huub Rothengatterrel mielőtt Max Verstappen a Red Bull csapathoz szerződött volna. Hárman arról tanakodtak, hogy hogyan lehetne Verstappen-t a Mercedeshez szerződtetni. Toto Wolff elismerte, hogy sajnálja, hogy nem szerződtette Max Verstappent.

„Beszéltem Jos-szal és Huubbal. Eljöttek az irodámba, Brackley-be. Ez akkor volt , mikor Max gokartozott, vagy amikor gokartos volt, közvetlenül a Forma-3 előtt történt ez. Néhány órát töltöttünk azzal, hogy megbeszéljük a jövőjét. Sajnálom, hogy lemaradtam Maxról? Természetesen. De ez régen nem volt lehetőségünk a szerződtetésre. Voilt két pilótánk, akikkel elégedettek voltunk. Régebben nem volt nagy felhajtás Max körül, mert Max és Van Amersfoort abban az évben nem nyert bajnokságot. Az F1-ben azt szokták mondani, hogy akkor nősz fel, ha bajnokságot nyersz. Akkor még nem lehetett tudni, hogy Max bajnok lesz. Volt Lewis, Michael Schumacher és Senna. Ki lehetett a következő nagy bajnok? Max lehet-e a következő? Akkor még nem lehetett ezt tudni.”- árulta el Toto Wolff.