Az előrejelzések szerint a Kanadai Nagydíjon az eső is megkeverheti a lapokat. Pierre Gasly három egymást követő pontszerzés után kíváncsian várja, mit érhet el Alpine Montreálban.

Pierre Gasly az elmúlt három futamon pontot tudott szerezni. Spanyolországban a negyedik helyről várhatta a rajtot. Az F1 visszatér Kanadába és az időjárási előrejelzések szerint a monteali futam izgalmas is lehet. Gasly örül, hogy visszatérnek Kanadába. Már alig várja, hogy autóba ülhessen. Reméli, hogy Kanadában is tud pontokat szerezni.

legutóbb Barcelonában egy hagyományosabb pályán versenyeztünk. Most visszatérünk egy utcai pályára, Montreálba. Ez egy nagyon klassz hely a versenyzésre. Gyors kanyarokkal tűzdelt. A futamra szimulátorozással készültem. Alig várom, hogy péntek autóba ülhessek és pályára gurulhassak. Az időjárási előrejelzések érdekesnek tűnik. Esőt jósolnak. Készen állunk minden körülményre. Meglátjuk, hogyan alakul a hétvége. Ráadásul Montreal általában véve egy nagyon szórakoztató hely. Főleg, hogy ez egy francia nyelvű város. Ennek eredményeként az ottani támogatás mindig kivételes. Alig várom, hogy lássam, milyen a hangulat a pálya mellett.”- árulta el Pierre Gasly.