Lewis Hamilton szerződése az év végén. Talán a Kanadai Nagydíj hétvégéjének környékén a találgatásoknak is véget vetnek. Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke elárulta, hogy a hétvégi Kanadai Nagydíj előtt megköthetik az új megállapodásukat Lewis Hamiltonnal.

A barcelonai második helyezése után Lewis Hamilton előrebocsátotta, a futam másnapján tárgyalni fog Toto Wolff csapatfőnökkel a mercedeses szerződése meghosszabbításáról. A felek bejelentést azóta sem tettek, ám Wolff most a CNBC-nek nyilatkozva elárulta, várhatóan még a hétvégi Kanadai Nagydíj előtt nyélbe ütik az egyezséget.

„Már folynak a tárgyalások. Lényegében minden versenyhétvégén megkapjuk ezt a kérdést. Hamarosan megtörténik, és itt inkább napokról van szó, mintsem hetekről. Keményen próbálkozunk. Ma fogok találkozni vele, és talán fogunk róla beszélni. Annyira jó a kapcsolatunk, hogy már szinte rettegünk a pillanattól, amikor pénzről kell beszélnünk. Próbáljuk megtartani őt a sportban, ameddig csak lehet.”- árulta el Toto Wolff.

.