A Mclaren már rég nem harcolhat az dobogós helyekért. Oscar Piastri úgy gondolja, hogy az új alkalmazottakkal és az átalakításokkal minden a helyén van ahhoz, hogy a csapat ismét sikeres legyen.

A Mclaren az utolsó győzelmüket 2021-ben szerezték meg. Daniel Ricciardo nyerte meg az Olasz Nagydíjat. Ezt leszámítva 25 éve nem nyertek bajnoki címet. Lewis Hamilton 2008-ban szerezte meg a bajnoki dicsőséget a wokingi csapatnak. A színfalak mögött jelentős változás történt és két fiatal versenyezőjük is van. Piastri, az F1 újonca úgy gondolja, hogy a csapat jól felkészült arra, hogy visszatérjen korábbi dicsőségéhez.

„Természetesen a szezon kezdete nehéz volt. Sok olyan változtatást hajtottunk végre a színfalak mögött, amelyeket az emberek nem látnak. Reméljük, hogy hamarosan beérik a munkánk gyümölcse. Például az új szimulátor jelenleg az utolsó korrelációs fázisban van, mielőtt használni tudnánk. Az új szélcsatorna is majdnem kész. Persze ez már két nagyon nagy dolog egy csapatnak nagyon fontos. Az autón, de a személyzet tekintetében is. Sok mindent módosítottak, és reméljük, hogy hamarosan jönnek az eredmények is.”- árulta el Oscar Piastri.

lt bennem.”