Ezen a hétvégén Kanadába látogat az F1 mezőnye. Mindne jel arra utal, hogy Max Verstappen lesz a favorit. A Forma-1 nem volt valami kiszámíthatatlan idén és a volt pilóta, Johnny Herbert szerint ennek komoly következményei lehetnek a sportra nézve.

Az előző három Forma-1-es versenyen Red Bullt leszámítva semmilyen autó nem állt az élen. Ők nyertek idén minden versenyt. Max Verstappen és Sergio Perez rajongói nyilván örülnek, ha a Red Bull minden futamon nyer. Johnny Herbert arra hívta fel a figyelmet, hogy a rivális vagy a semleges szurkolók nem igazán örülnek ennek és elégedetlenek.

„Amikor a Netflixen át az Egyesült Államok is ráfanyalodott a Forma-1-re, volt pár évünk, amikor több csapat harcolt. Tavaly még a Ferrarinak volt esélye, de elszalasztották. A Red Bull idén teljességgel irányítja a mezőnyt. Ha emiatt egyre többen fognak elfordulni a sorozattól, abból lehet probléma. Nekem nem igazán tetszik. Jobban örülnék, ha a többieknek lenne esélye megharcolni Max-al, de ennek nyoma sincs. Amikor sima a verseny, abban mindig benne van a veszély, hogy elveszi az emberek kedvét.”- árulta el Johnny Herbert.