Lewis Hamilton azt mondta, hogy még nem írták alá. A brit minden lehetőséget szeretne megvizsgálni, mielőtt évekre elkötelezni magát a német csapatnál. Egy biztos. Még hosszú ideig szeretne maradni a Mercedesnél.

Toto Wolff eredetileg azt tervezte, hogy a szezon előtt hosszabbítanak a hétszeres bajnokkal. Ez a szezon közepéig nem valósult meg. Lewis Hamilton elárulta, hogy minden lehetőséget megvizsgál, mielőtt aláírja új szerződését. Ez részben megmagyarázza azt, hogy eddig miért nem jelentették be a szerződéshosszabbítást. Hamilton megerősítette, hogy ő és Wolff az elmúlt néhány hétben többször tárgyalt a Mercedesszel.

„Ugyanazt tudom mondani, mint az előző két versenyhétvégén. Jelenleg nem tudok semmit hozzáfűzni. Amint lesz valami, tudatni fogjuk. Nemrég volt pár tárgyalásunk. Ezek nagyon összetettek. Nem csak egy hosszabbításról szól. Nem árulhatom el. hogy mit szeretnének a szerződésbe beleírni. Jelenleg arra koncentrálok, hogy több évet itt maradhassak. Minden lehetőséget megvizsgálok annak érdekében, hogy bővíthessük a partnerséget. Ez nem olyan egyszerű. Nem kell kapkodnunk.”- árulta el Lewis Hamilton.