Annak ellenére, hogy az elmúlt 18 hónapban a Red Bull uralta az F1-et, az osztrák csapat nem kapja meg azt az elismerést, ami járna nekik. Így gondolja Mark Webber, a csapat korábbi pilótája.

ax Verstappen győzelme a vasárnapi Kanadai Nagydíjon a Red Bull 100. győzelme volt azóta, hogy 2005-ben debütált az istálló az F1-ben. Minden jel arr autal, hogy ez aszám idén még növekedni fog. Max Verstappen eddig dominált és két futam kivételével minden versenyen nyerni tudott. A Red Bull korábbi Forma-1-es pilótája, Mark Webber szerint a csapat nem kap kellő dicséretet az elért eredményeikért.

„Ha múltban nem energiaitallal foglalkoztak volna, hanem gyári csapatkétn ismernénk őket, mint a Ferrari vagy a Mercedes, akkor több dicséretet kapnának. Légyegében egy olyan csapatról van szó, ahol nagyszerű emberek dolgoznak, akik nagyon jó munkát végeznek. Nagyon jók az F1-es autó tervezésében is, ami harcba szállhat a világbajnoki címért és mely sok szempontból meghatározó. Sok erőfeszítést tettek ebbe a sportágba. A Milton Keynes-i személyzet és az infrastruktúra bizonyítja, hogy milyen jól gazdálkodnak. Az alkalmazottaik és a sport iránti elkötelezettségük is nagyon jó volt. Az emberek néha elfelejtik, hogy a Red Bull rendkívüli munkát végez.”- árulta el Mark Webber.