Az Aston Martin Lance Stroll édesapja kezében van. Ennek ellenére Eddie Jordan úgy gondolja, hogy a kanadai pilóta teljesítményét a befektetők és szponzorok szemszögéből is meg kell vizsgálni. Az egykori csapatvezető szerint sok elégedetlenkedő hang lehet most az alakulatnál.

Egyre több olyan pletykát lehet hallani, miszerint Lance Stroll nem nyújt kielégítő teljesítményt az Aston Martin színeiben. Eiatt akár a helye is veszélyben foroghat. A helyzetet az is bonyolítja, hogy a csapat Lawrence Stroll kezében van. Így a fiatalabb Stroll édesapja minden bizonnyal a végletekig kitart a fia mellett. Eddie Jordan felhívta arra a figyelmet, hogy a befektetők és a szponzorok nyomásának nem biztos, hogy a végletekig ellen lehet állni.

„e vagy az Aston Martin tulajdonosa, és vagyonokat, óriási összegeket öltél bele. Rengeteg szponzori pénz is van benne. De vajon mit mondasz a szponzoroknak, akik odajöttek hozzád, és felteszik a kérdést: Biztos vagy benne, hogy Lance képes elvégezni azt a munkát, amire szükségünk van ahhoz, hogy ez a csapat egy győztes konstruktőri csapat legyen? Szeretném tudni, ha te lennél Lawrence Stroll, mit válaszolnál? A stopperóra nem hazudik.”- jelentette ki Eddie Jordan.