Lewis Hamilton szerződése az év végén jár le. A rengeteg találgatás és pletyka után sokan várják már, hogy pont kerüljön a történet végére. A Sky Sports F1-es kommentátora, David Croft úgy véli, hogy Lewis Hamilton szerződéshosszabbítását a júliusi Brit Nagydíjon jelentik majd be.

Hamilton jövőjéről sok találgatást és pletykát hallhattunk. Jelenlegi Mercedes-szerződése 2023 végén jár le. Toto Wolff tavaly azt mondta, hogy a tél folyamán tárgyalóasztalhoz ülnek. Hamilton az év során többször is megerősítette elkötelezettségét a Mercedes mellett. Nem is olyan régen elismerte, hogy a szerződéshosszabbítás nem olyan egyszerű. David Croft szerint a szerződésének bejelentése és annak hosszabbítása nem az anyagiakon múlik. Szerinte logikus lenne, ha a Brit Nagydíj hétvégén jelentenék be az új megállapodást.

„Lewis szerződése a végéhez közeledik. Ő a Mercedesnél szeretne maradni és a csapat is azt szeretné, ha maradna. Ez meg is fog történni. Nem a pénzről van szó. Lewis szeretne egy nagyköveti szerepet is. Sok dolgok kell tisztázni. Nem lepne meg, ha Silverstone-ban bejelentenék.”- árulta el David Croft, a ky Sports F1-es kommentátora.