Max Verstappen szerződése 2028 év végén jár le. Néha felmerülnek bizonyos pletykák, de Max Verstappen még jó pár évig a Red Bull pilótája marad. Menedzsere kijelentette, hogy a holland pilóta nem vált csapatot és a Red Bull-nál fejezi majd be karrierjét is.

Verstappen 2016-ban csatlakozott a Red Bull-hoz. Eddig 41 győzelmet aratott. Két bajnoki címet nyert. Minden bizonnyal idén meglesz a harmadik címe is. De mindig is keringtek körülötte olyan pletykák, miszerint a Mercedes vagy a Ferrari csábító ajánlattal szerződtetheti a hollandot. 2028-ig szerződött a Red Bull-al. Raymond Vermeulen, a holland pilóta menedzser hangsúlyozta, hogy a 25 éves versenyzőnek nincs kedve a közeljövőben csapatot váltani.

„Miért váltana Max most ebben a helyzetben? Minket ez nem érdekel. Ez egy kicsi világ és mindenki beszél a másikkal. Minket 2028-ig szerződés köt a Red Bull-hoz. Mindenki láthatja, hogy Max most nagyon jó formában van. Nincs rajta nyomás. Mindenki ugyanazt a felszerelést kapja, és mindenki szabadon megpróbálhatja legyőzni Maxet. Én továbbra is Max-al fogok dolgozni. Se időm, se energiám nincs másra. Max olyan, mint egy családtag, mint egy barát. Születése óta ismerem.Nagyon másfajta kapcsolatom van vele. Soha nem tudnám másra fordítani azt az energiát, amit Max-ra fordítok.”- árulta el a holland menedzsere.