A Mercedes elég jó teljesített Kanadában. Toto Wolff szerint Ausztria jobban fekszik a német csapatnak. Így a dobogó alsó foka után egy jobb eredményt céloznának meg.

Két dobogós helyezés után a Mercedes nagyon nagy reményekkel vág neki az Ausztriában megrendezésre kerülő hétvégi versenynek. Az Osztrák Nagydíjon a pálya karakterisztikája miatt igazán jó eredményben reménykednek. Toto Wolff kijelentette, hogy a kanadai jó eredmény után nagy reményekkel vágnak neki az Osztrák Nagydíj hétvégéjének.

„Rengeteg pozitívumot lehetett kihozni a legutóbbi kanadai futamból. Nem sikerült mindkét autónkat a kockás zászlóig juttatnunk, a dobogó egy stabil eredmény, és biztató jeleket láttunk a frissített csomagunkból. Célunk, hogy az elmúlt két futamon elért lendületünkre építsünk.
Folytassuk az autóval a pozitív folyamatot. Olyan pályán, mint az ausztriai, jobban kell teljesítenünk. Jobban, mint Kanadában, de semmit nem vehetünk készpénznek. Mint mindig, most is keményen fogunk dolgozni, hogy maximalizáljuk a teljesítményünket és erős eredményeket érjünk el.”- árulta el Toto Wolff.