Lando Norris az első sorból várhatja a Brit Nagydíj rajtját. A brit pilóta egyetlen dolgot bánt csak. Max Verstappen, aki elhozta a pole pozíciót, „mindig mindent elront.”

A Mclaren nagyon jól szerepelt már Ausztriában is. A jó teljesítmény Angliában is folytatóin látszik. Lando Norris és Oscar Piastri a második és harmadik helyről várhatja a Brit Nagydíj rajtját. Egy darabig úgy tűnt, hogy a Norris-nak a pole is meg lehetett volna. A brit pilóta a vizes kezdődő Q1-et is megnyerte. A Mclaren a Q2-ben is erős volt. Bár ott Piastri volt az erősebb, második volt Verstappen mögött, míg Norris a harmadik helyet szerezte meg, így fordultak a Q3-ba. Norris az időmérő után így értékelte a szombati napját:

„Nagyon szoros volt a Q1. Az első hely megvolt. Egy ideig a Q2-ben is vezettem, azt hiszem. Két tizedre az első helytől a Q3-ban, ez őrület, ráadásul jó kör volt az utolsó. Hallani Zaket a levezető körön a legjobb dolog volt valaha. Nekem is jó volt ez, de az, hogy második és harmadik lett a két autó, az egész csapatnak szenzációs. Mindig Max az első, mindig mindent elront. Nagyon örülök persze és hatalmas köszönet a közönségnek. Különleges nap ez számunkra és várom a holnapot. Ezért éri meg az egész, a kemény munka, amit belefektettünk, főleg a csapat hazai versenyén az új festéssel. Ennél jobb eredményünk nem lehetett volna, Max az, aki mindent elront, de a többi szenzációs volt, hatalmas köszi mindenkinek!”- árulta el Lando Norris.