Daniel Ricciardo szeretne 2024-ben visszatérni az F1 rajtrácsára, de a Red Bull tartalékosának úgy tűnik nincs még erre lehetősége. Christian Horner azt mondta, hogy a csapat tervei között nem szerepel Ricciardo főállású pilótaként szerződtetni.

Daniel Ricciardo a jövőhéten beülhet a Red Bull versenygépébe. Részt vehet a Pirelli gumitesztjén. Így a Red Bull vezetősége is felmérheti az ausztrál képességeit. Ricciardo-nak ez lenne az első lépés céljának megvalósításához. Szeretne 2024-ben visszatérni az F1 rajtrácsára. Korábban azt mondta, hogy egy tündérmese lenne, ha a visszatérés a Red Bull-al válna valóra. Christian Horner a csapat terveiről beszélt. Véleménye szerint Ricciardo szerződtetés nem szerepel a bikák tervei között.

„Ezt nem tervezzük, az biztos. Így a helyes. Mi adunk neki egy lehetőséget, hogy a csapatban maradjon. Ez is a sportban tarja. Úgy gondolom, hogy veszteség lett volna, ha Daniel eltűnik. Nem tudom milyen volt az elmúlt években. Kíváncsi leszek mire lesz képes kedden. Ez egy fontos teszt a Pirelli számára. Nagyszerű lesz látni Daniel-t is a Red Bull autóban. Megnézzük mire képes, hol tart mentálisan és fizikailag. Szóval úgy gondolom, hogy ez egy jó lehetőség számára, hogy újra egy olyan autó volánja mögé üljön, amely most nyerte meg a Brit Nagydíjat.”- árulta el Christian Horner.