Nyck de Vries nem úgy teljesít, ahogy azt elvárták tőle. Rengeteg találgatást lehet hallani a holland jövőjéről. Ralf Schumacher szerint már eldöntötték, mi lesz a sorsa az újonc hollandnak. Szerinte a Holland Nagydíjon már másnak adnak lehetőséget.

De Vries az F1-es első szezonjában nehézségekkel küzdött, nem szerzett pontot. A Red Bull vezetői folyamatosan kritizálták a hollandot. Egyes pletykák szerint Daniel Ricciardo lehetne az, aki átvehetné a holland helyét. Liam Lawson is lehetőséghez juthat. Ralf Schumacher, egy korábbi F1-es pilóta szerint Nyck de Vries jövője eldőlt. A Red Bull nem várja meg a szezon végét és már a nyári szünet után másnak ad lehetőséget.

„A döntés megszületett, ebben egészen biztos vagyok. Szégyen érhette, mikor kiderült, nem ülhet autóba a hazai futamán Hollandiában. De Vries már nem állhat rajthoz a nyári szünet után.”- állította Ralf Schumacher. Természetesen ez még csak pletyka. A hírt még senki sem erősítette meg. Az F1 négyhetes nyári szünete a július 30-i Belga Nagydíj után kezdődik. A Holland Nagydíjra augusztus 27-én kerül majd sor.