Egy nappal azután, hogy menesztették, Nyck de Vries-t egy monacói kávézóban látták és éppen Toto Wolffal beszélgetett. Vajon baráti találkozó volt vagy szóba került a munka is?

De Vries-t kedd reggel tájékoztatták, hogy az AlphaTaurinak már nincs szüksége a szolgálataira. A 28 éve spilótát azonnali hatállyal menesztették. Mielőtt azonban a pletyka szárnyra kelne és azt sugallná, hogy Lewis Hamilton helyére szeretnék szerződtetni Nyck de Vries-t meg kell jegyeznünk, hogy a holland pilóta csak tanácsért fordulhatott Toto Wolff-hoz. Elég régóta ismerik már egymást.

Mi várhat Nyck de Vries-re?

Képet is láthattunk arról, hogy Toto Wolff és a holland pilóta egy kávézóban beszélgetnek. Egy vicces megjegyzés szerint a Mercedes küldte de Vries-t a Mercedes küldte a Red Bull-hoz kémkedni. Ezt a Red Bull sejtette és szándékosan vitték rossz utakra. A menesztése sem véletlen. Természetesen ez csak vicc. Egy szurkoló kijelentette, hogy nem igazán kedveli Toto Wolff-ot. Az viszont szimpatikus benne, hogy olyan pilótákkal is törődik, aki nem tartozik a német csapat szárnyai alá. De mi várhat a holland pilótára? Helmut Marko azt javasolta, hogy de Vriesnek az Endurance Világbajnokságban induljon el. Egyes hírek szerint De Vries a Formula-E sorozatban folytatja majd pályafutását.