Sergio Perez nem törődhet a pletykákkal. A mexikói pilóta szerint a Red Bull teljesen mögötte áll, támogatják őt és tudják, mire képes.

Sergio Perez az elmúlt öt futamon elég rosszul teljesített. Főleg az időmérő edzéseken. A média szerint már penge élen táncol és ha ezt így folytatja, akkor könnyen Nyck de Vries sorsára juthat. Helmut Marko a napokban azt mondta, hogy Perez-t még azért nem küldték el, mert segít az istállónak megszerezni az újabb konstruktőri címet. Viszont hozzátette azt is, hogy az időmérőkön javulnia kell. Ha nem, akkor könnyen Nyck de Vries sorsára juthat. Perez még így sem törődik semmilyen pletykával.

„Ha őszinte akarok lenni, nem érdekelnek a pletykák. 13 éve vagyok a Forma-1-ben, és mindent láttam. Nem aggódom emiatt. A fő hangsúly azon van, hogy befejezzem a szezont, és hogy továbbra is élvezzem azt, amit csinálok. Az egész csapat mögöttem áll, és tudják, mire vagyok képes. Ismerik a lehetőségeimet, és támogatnak. Szóval, nem aggódom. Silvestone-ban jól sikerült a pénteki nap. Vasárnap a tempónk is megvolt. Csak az időmérőt kell jobbá tennünk és minden rendben lesz.”- árulta el sergio Perez.