A napokban a Red Bull kapcsán emlegették a McLaren pilótájának, Lando Norris nevét. A hírek szerint igen komoly a szándék. Egyes információk szerint már papír is van róla.

A Brit Nagydíj hétvégéjén még Helmut Marko és Lando Norris egymással beszélgettek. Ez azonnal elindította a pletykéákat, miszerint a Red Bull-hoz igazol majd a fiatal angol versenyző, miután lejár a 2025-ig szóló szerződése a McLarennél. Jelen állás szerint ebből semmi nem igaz, már csak azért sem, mert a Ferrarinál folytatja. Joe Saward, a veterán szabadúszó F1-es szakíró a Ferrari vinné az angolt, és már előzetes megegyezésük is van. Áll egy bizonyos sajtó hírben.

„Lando és Alex körül nagyon sok pletyka kering. Mind a két pilótát összehozták már a Red Bull-al és a Ferrarival is. Kérdés, hogy érdemes lenne-e számukra váltani. Vannak olyanok, akik szerint Lando talán már előszerződést is kötött a Ferrarival.”- írta Joe Saward. Talán a Ferrari hamar lecsaphat Norris-ra. Egyes hírek szerint Carlos Sainz 2024 év végén távozik a Ferraritól. Norris és a McLaren oldaláról már nem ilyen egyszerű a dolog, hiszen az angol szerződése 2025 végéig szól, állítólag bontatatlanul. Joe Saward szerint Norris nem döntene jól, ha a Ferrarihoz szerződne. Már csak azért sem, mert az olasz csapat elég gyengén szerepel a 2023-as szezonban. Csapaton belül is sok a hiba. „Igazából a Red Bullhoz, Max Verstappen mellé való szerződés is út lenne a pokolba” – jegyezte meg Joe Saward.