Lewis Hamilton jelenleg a Mercedesszel tárggyal. A korábbi hírek arról szóltak, hogy a Brit Nagydíjon be is jelenthetik a hosszabbítást. Ez nem történt meg. Vajon Hamilton egy rivális csapatnál is kiköthet?

Mindenki biztosra veszi, hogy Leiws Hamilton idén hosszabbít a Mercedesszel. Christian Horner nem tudja elképzelni a Max Verstappen és Lewis Hamilton egy csapatban versenyezzenek.

Hamilton és Verstappen 2021 óta rivalizálnak egymással. Csak játszunk el a gondolattal. Hamilton válthatná Perez-t a bikáknál, ha a mexikói nem teljesít jól? Horner nem volt meggyőződve arról, hogy ez egy olyan lépés lenne, amely a Red Bull javára válna.

„Egyáltalán nem is gondoltunk erre a közelmúltban. Ha ezt a két versenyzőt egyszerre akarnánk megfizetni, el kéne adnunk a gyárat! Lewis természetesen nagyszerű pilóta, remélhetőleg még sok évig itt lesz velünk. Volt pár alkalom, amikor beszéltünk párszor arról, hogy esetleg csatlakozzon a Red Bullhoz, de ez messze nem a közelmúltban történt.”- árulta el Christian Horner, akinek szavait a Racingnews365 idézte.