A Brad Pitt főszereplésével készülő Forma-1-es film forgatását egy ideig felfüggesztették. Az F1-es filmre is hatással van az Egyesült Államokban zajló SAG-AFTRA sztrájk.

A Brad Pitt főszereplésével készülő Forma-1-es film forgatását egy ideig felfüggesztették az Egyesült Államokban zajló színész- és írói szakszervezetek sztrájkja miatt.

Számos nagy horderejű projektet felfüggesztettek, miután a Screen Actors Guild – Amerikai Televíziós és Rádióművészek Szövetsége (SAG-AFTRA) 1980 óta először sztrájkolt a fizetés és a mesterséges intelligencia produkciókban való felhasználása miatt.

Christopher Nolan „ Oppenheimer” című filmjének egyesült királyságbeli premierje során több színész kilépett, és lemondták a média kötelezettségvállalásait, miután a SAG-AFTRA a sztrájk mellett álltak. A filmek és tévéműsorok gyártása lelassult, mivel sok forgatókönyvíró május óta sztrájkol. A színészsztrájk valószínűleg több hollywoodi film elkészültét is befolyásolhatja. A következő, Joseph Kosinski által rendezett F1-es film gyártása felfüggesztésre került, mivel a színészek, köztük Brad Pitt a SAG-AFTRA szakszervezet tagja.