Daniel Ricciardo visszatérhetett az F1 rajtrácsára. Sergio Perez úgy érzi, hogy az ausztrál visszatérése nem változtat semmin, mivel nem csak ő pályázik a Red Bull ülésére. Úgy érzi, hogy sorsa saját kezében van.

Perez szerződése 2024 év végéig szól. Christian Horner már elismerte, hogy Ricciardo célja az, hogy 2025-től elfoglalja Perez helyét. Ha Perez teljesítménye nem javul, akkor akár Ricciardo is átveheti majd a helyét. Az ausztrál pilóta a hétvégi Magyar Nagydíjon tér vissza az F1 rajtrácsára és bizonyítania kell ahhoz, hogy a Red Bull előléptesse. Sergio Perez azonban úgy érzi, hogy az ő szempontjából nem változott semmi, mivel eddig az ő ülésére pályáztak a legtöbben az F1-es mezőnyben.

„Először is, sajnálom Nycket. Nem tartott sokáig az F1-es élménye, ebből a szempontból igen brutális a menesztése, de az F1 már csak ilyen
Ugyanakkor örülök Danielnek, nagyon motivált a visszatérésével kapcsolatban, jó munkát végzett, és jó lehetőséget kapott. Ettől függetlenül az én szempontból a visszatérése nem változtat semmin, mert még mindig én vezetem a Red Bullt. Nem csak egy Daniel pályázik erre az ülése.
Ott van Yuki is meg a fél mezőny, akik mind arra vágynak, hogy elfoglalják a helyemet ebben az autóban. Szóval tényleg nem változott semmi. A sorsom a saját kezemben van. Bennem is ott van a győztes mentalitás, utálok veszíteni.”- jelentette ki Sergio Perez.