Carlos Sainz azt mondta, hogy a nyári szünetig nem fog gondolkodni a jövőjén. A spanyol szerződése 2024 év végén lejár. Vajon hol folytatja majd a spanyol pilóta?

A spanyol pilóta egyre gyakrabban szembesül a kérdésekkel. Vajon a Ferrarinál vagy másik csapatnál folytatja pályafutását? Sainz-t már az Audi-val is összehozták. A Ferrari a pilóták tárgyalásaira összpontosít? Fréd Vasseur-nak, a Ferrari csapatfőnökének annál több dolga van, minthogy a Ferrari jövőbeli pilótafelállásával foglalkozzon. Az autó teljesítménye előnyben részesül. A francia az idei évre szeretne koncentrálni, és úgy tűnik, Sainz is hasonlóan gondolkodik.

„Személy szerint egyetértek Freddel. Úgy gondolom, hogy a Ferrarinál jelenleg sokkal nagyobb prioritások vannak, mint a pilóták jövőjének a rendezése. Ha egymás követő hétvégén versenyzünk, akkor nem lehet egy percre sem megállni és a jövőre gondolni. Arra gondolni, hogy mit szeretnél csinálni. Nem fogok hazudni. Augusztusban van egy három hetes szünet. Akkor majd elkezdek kicsit gondolkodni. Meglátjuk. Aztán ott lesz a téli szünet. Majd kiderül, hogy hol leszek 2025-ben. Visszatérve Fredre, teljesen egyetértek, mert a Ferrarinál sokkal nagyobb prioritások vannak, sokkal nagyobb és fontosabb dolgok, amelyeket rövid távon kell rendeznünk. Ez a prioritásom: versenyképes legyek a Ferrarival, nem csak idén, hanem jövőre is. Rendbe hozzam a jövő évi autót. Előrébb tartsunk annál, ahol most tartunk.