Yuki Tsunoda, az AlphaTauri pilótája új kihívásokkal nézhet szembe. A japán pilóta új csapattársat kapott, aki le kell győznie. Tsunoda szeretné legyőzni Ricciardo-t és ezzel megkapni egy Red Bull előléptetést.

Ricciardo a Forma-1 hétvégi Magyar Nagydíján tér vissza az F1 rajtrácsára. Az ausztrál pilóta Nyck de Vries-t váltotta. Tsunoda és Ricciardo célja is az, hogy a Red Bull előléptesse. Ricciardo érkezésével a japán pilótán is nagyobb a nyomás, de Tsunoda szerint ugyanazt kell tennie, mint Nyck de Vries-el. Le kell győznie Ricciardo-t, ami nem lesz egyszerű.

„Hamarosan minden kiderül. Akármelyikünk is legyen a lassabb, nem fog eljutni a Red Bullba. Ennyire egyszerű, amelyikünk a gyorsabb, annak van esélye a Red Bullba menni, így működik a Forma-1 és ennyi. Nem számít, hogy Nyck vagy Daniel a csapattársam. Ugyanazt kell csinálnom, mint Nyckkel. Danielt nem könnyű megverni, ugyanakkor azt fogom csinálni, amit az elmúlt pár versenyen és a gyorsabb vagy marad vagy megy fel a Red Bullba, ennyi. Szerintem jót tesz majd, de ahogy mondtátok, ő egy magasan jegyzett versenyző, szerintem ha megverem, mindenki észreveszi majd, amit az előző pár verseny óta nyújtok. Nem lesz könnyű, jó pilóta, tudom, és bízik az autóban”- árulta el Yuki Tsunoda.