Lando Norris a harmadik helyen végzett a Magyar Nagydíj időmérő edzésén. A brit pilóta szerint a csapat jó munkát végzett, de ő maga sok hibát vétett.

Lando Norris két héttel ezelőtt először állhatott dobogóra Silvestrone-ban. Magyarországon ott folytatta, ahol Angliában abbahagyta. A Q2-ben vezette az időmérőt. A Q3-ban pedig ideiglenesen második volt. Majd jött Verstappen és Hamilton, akik jobb köridőt érte el. Norris így a harmadik helyről várhatja a Magyar Nagydíj rajtját. Csalódottan nyilatkozott. Meglepte Norris-t a Mclaren teljesítménye? A brit pilóta erre így válaszolt:

„Egy kicsit. Azt hiszem, csalódott vagyok. Pole-ban is állnék. A csapat jó munkát végzett. Eddig jó hétvégén van. Pilótaként nem vagyok elégedett. Úgy érzem, túl sok hibát követtem el, és ez a pole-ba került. Nem tudom mennyi volt az én időm és Lewis ideje között. Ha már egy tizeddel is kikaptam, az frusztráló, de boldog vagyok. A harmadik helyről még akármi is lehet. Szóval még lehet egy jó versenyünk. Izgatottan várom a vasárnapot. Pénteken még jó volt a versenytempónk. Két autóval elől vagyunk. Úgyhogy reméljük, hogy értékes pontokat szerezhetünk.”- árulta el Lando Norris.