A Magyar Nagydíj az évek során több meglepetést, izgalmat és érdekességet tartogatott. Az idei futamra nem lehet azt mondani, hogy 70 körön keresztül izgalmas lett volna, de a pódiumon olyat láthattunk, amit talán még kevesen.

Lando Norris a második helyen végzett a hétvégi Magyar Nagydíjon. A díjátadó után a pezsgőzés sem maradhatott el. A brit pilóta a pódiumhoz csapata a pezsgős üveget és locsolta arra, akit csak ért. Viszont az ütés közben történt egy incidens. A pódiumról leesett Max Verstappen trófeája, ami eltört. Lando Norris viccelődve azt mondta, hogy Max Verstappen a hibás a történtekért. Verstappen pedig focis tréfával vágott vissza. A holland pilóta felmutatná a piros lapot Norris-nak. George Russell pedig, aki nem is lehetett ott a pódiumon azzal viccelődött, hogy a brit 10 másodperces időbüntetést érdemel. Norris a következőket mondta:

„Azt hiszem, felborult. Nem az én bajom, hanem az övé!”- mondta röviden Lando Norris. Azóta már tudjuk, hogy Max Verstappen nem marad trófea nélkül. A Herendi Porcelanmanufaktura Zrt. igazgatója,Simon a Nemzeti Sporthíradónak elmondta elárulta, hogy újra legyártják Verstappen-nek az első helyért járó díjat, amit 15 milliót ér.