Daniel Ricciardo a Hungaroringen térhetett vissza az F1 rajtrácsára. A mezőny leggyengébb autójával versenyezhetett. Így több szem rá szegeződött. Végül a 13. helyen végzett és a verseny után értékelte a napját.

Daniel Riccardo a Hungaroringen nem okozott csalódást. A 13. helyen végzett. Ha azt nézzük, hogy a verseny elején egy incidens miatt visszaesett a mezőny végére, akkor ez nem is olyan rossz eredmény az ausztráltól. Ricciardo így értékelte a vasárnapi teljesítményét:

„Hátulról kaptunk egy találatot az 1-es kanyarban. Így a mezőny végére estem vissza. Majd egy kisebb DRS ‘vonat’ mögött ragadtam. Még ezekkel az autókkal is határozottan nehéz a másik mögött maradni. Ahogy kiálltak előlem és tiszta levegőben autózhattam, visszatért az élet a gumikba. Szóval arra gondoltam: „Rendben, lássuk, mit tudunk csinálni tiszta levegőn. A második kerékcserét viszonylag korán elvégeztük. A pályára visszatérve forgalomba kerültem. Akkor azt gondoltam. Bármit is legyen, csak ne legyen előttünk senki, mert nagyon nehéz követni az előttünk haladót. Valójában jól éreztem magam. Az abroncsokkal sem volt semmi gond. Talán még sok kérdés vár még megválaszolásra. Szóval a tempó, a tiszta levegő és azáltal, hogy elkövettem néhány hibát, megtanultam, mit szeret az autó, mit nem. Azt hiszem sokat tanultam a vasárnapi versenyből.”- árulta el Daniel Ricciardo.