A hétvégén kerül sor a Belga Nagydíj megrendezésre. A nyári szünet előtti utolsó futam következik. Az előrejelzések szerint szombaton és vasárnap is eshet az eső. Max Verstappen „kaotikus” F1-es sprinthétvégére készül

Max Verstappen is a nyári szünet előtti utolsó futamára készül. Azt F1 Belgiumba látogat, ahol a szezon második sprinthétvégéjét láthatjuk. Azt a formátumot, amit Verstappen 2021-es bevezetése óta kritizál. A kétszeres világbajnok azonban az elmúlt időszakban nagyon jó formában volt. Minden futamon nyerni tudott. Verstappen a következőket mondta:

„Várom a belgiumi sprint futamot. Úgy tűnik, esős hétvége lesz. Úgyhogy meglátjuk, mivel jár majd ez. A sz mindig kicsit érdekesebbé és kaotikusabbá teszi a helyzetet. Természetesen Spa a kedvenc pályám a naptárban, úgyhogy alig várom, hogy ott versenyezzek, és lássam a szurkolókat, ez egy szórakoztató hétvége lesz. Érdekes lesz látni, hogyan teljesít majd az autónk a nagyobb sebességű kanyarokban. Jó emlékeim vannak Spáról. Remélem a nyári szünet előtt is tudunk úgy teljesíteni, mint Magyarországon.”- árulta el Max Verstappen.