Mike Krack kijelentette, hogy nem szeretne kifogásokat keresni. Az Aston Martin teljesítménye visszaesett. Nem úgy teljesítenek, mint az éve elején. Rossz döntéseket hoztak.

A silverstone-i csapat szezonja jobban indult annál, amit vártak. Fernando Alonso a nyitó hat futamból ötször a pódiumra állhatott. A szezon folyamán valami megszakadt. Nem tudják azt a szintet hozni, amit az év elején. Az elmúlt három futamon 20 pontot szereztek. Eközben a Mclaren sorra szerezte a dobogós helyeket. Úgy tűnik, hogy nem a Red Bull-al vagy a Mercedesszel kell majd a brit csapatnak megküzdenie, hanem a wokingi csapattal. Mike Krack sem szeretne egyszerű kifogásokat találni a teljesítmény visszaesésére.

„Nem szeretnék könnyű kifogásokat keresni. Megpróbáljuk tovább fejleszteni az autót. Megpróbáljuk megérteni a korlátainkat, dolgozni rajtuk, és megpróbálunk alkatrészeket és frissítéseket hozni a következő futamokra.”- árulta el Mike Krack, aki hozzátette, hogy az Aston Martin fejlesztésével rossz irányba mentek el.