Daniel Ricciardo a Magyar Nagydíjon térhetett vissza az F1 rajtrácsára. Az ausztrál pilóta nem teljesített rosszul. Ezen a hétvégén újra autóba ülhet és bizonyíthat.

Ricciardo a Magyar Nagydíjon visszatért vissza az F1 rajtrácsára. A 13. helyen végzett. Míg az ausztrál elégedett volt a budapesti teljesítményével, úgy érzi, hogy a Belga Nagydíjon tovább javulhat a teljesítménye és gyorsíthat a fejlődésén. Ricciardo a következőket mondta:

„Örülök, hogy most egymás után két futam következik és hogy Spa-ba megyünk. Szerintem jó volt a kezdés. Jó lesz visszaülni az autóba. Így gyorsabban tudok tanulni és fejlődni. Ez a tervem. A spai pálya mindig egy nagy kihívás. Az időjárás kiszámíthatatlan. A magyar verseny után több pozitívumról beszélhetünk. Követtem néhány apró hibát a versenyen, de az utolsó szakaszra már nagyon következetes voltam. Nem hiszem, hogy jobb eredményt érhettem volna el, de optimista akarok lenni. Földön kell maradnom, mert sokat kell még tanulnom. Ezen a hétvégén sprint futam lesz. Így zsúfolt a program. Egy edzés lesz. Utána rögtön időmérő. Szeretnék a lehető legtöbb kört megtenni, jól szórakozni és vasárnap pontot szerezni.”- árulta el Daniel Ricciardo.