Lando Norris a második helyen végzett a Magyar Nagydíjon. A pezsgőzés nem úgy sült el, hogy szerette volna. Véletlenül összetörte Max Verstappen győzelméért kapott trófeáját, amiért most elnézését kért.

A McLaren pilótája a hungaroringi dobogó legfelső fokáról döntötte le a porcelán trófeát, amikor a pezsgős üvegét a pódiumhoz csapta. A trófea leesett és eltört. Max Verstappen az incidenes után viccelődve azt mondta, hogy ilyenkor piros lapot mutatna fel Norris-nak. Helmut Marko pedig azt mondta, hogy nincs meg a kellő tisztelet a két pilóta között. Verstappen azóta már megkapta az újonnan legyártott trófeáját. Lando Norris bocsánatot kért Max Verstappentől, amiért összetörte Verstappen serlegét.

„Bocsánatot szeretnék érte kérni. „Nyilván nem állt szándékomban ilyesmit csinálni, és tudom, hogy ez mennyit jelent a magyaroknak. Ez a kultúrájuknak egy része. Soha nem állt szándékomban ilyesmit csinálni, és bocsánatot kértem Maxtól. Tudom, hogy vicceltem ezzel kapcsolatban, amit talán nem kellett volna. Tudom, ha az én trófeám lenne, bosszankodnék, ezért elnézést kérek érte. Nyilvánvaló, hogy azok, akik ezt a trófeát készíttették, sok energiát öltek bele. Tényleg nem akartam, hogy ez megtörténjen, ezért gondoskodni fogok arról, hogy a következő ünnepléskor sokkal óvatosabb leszek.”- árulta el Lando Norris, aki nem tesz le ünneplési szokásáról, csak óvatosabban jár majd el.