A Magyar Nagydíj pezsgőzése nem úgy sült el, ahogy kellett volna. Lando Norris véletlenül összetörte Max Verstappen győzelméért kapott trófeáját. Belgiumban ismét összetört a Red Bull serlege.

A Magyar Nagydíj pódiumán Lando Norris olyan erővel rázta fel a dobogón a pezsgőjét, hogy lelökte Max Verstappen trófeáját, amely ott helyben el is tört. Talán ez volt a legizgalmasabb pillanata a 38. Magyar Nagydíjnak.

A Belga Nagydíjon az MSC Cruise főszponzor kérésére egy hajót formáló trófeát kapott a győztes. Így nem sok esély volt arra, hogy egymás után kétszer is összetörjön a trófea. A Red Bull közösségi oldalról azonban kiderült, hogy a serleg törés megismétlődött. Most nem a díjátadó ceremónia alatt, hanem a csapatkép készítése után. Az eset akkor történt, amikor a csapattagok ismét megpróbálták pezsgővel lelocsolni a pilótáikat és Christian Horner csapatfőnököt. Egyelőre csak Max Verstappen reakciója árulkodik arról, hogy mi történt. Minden bizonnyal a Red Bulltól hamarosan érkeznek az első fotók az eltört trófeáról.