A RacingNews365 nemrég interjút készített a kétszeres bajnokkal, Mika Hakkinen-el, aki véli, hogy Max Verstappen dominanciája sem tarthat örökké az F1-ben. Viszont ő és a Red Bull megérdemlik a sikert.

Verstappen elég erősen dominál a 2023-as szezonban. 12 futamból 10-et megnyert.Nyolc futamot sikerült sorozatban behúznia. Tavaly 15-ször intették le elsőként. Úgy tűnik, hogy ezzel az autóval minden futamot meg lehet nyerni és rekordot be tudnak állítani. Ez F1-et emiatt sokan unalmasnak tartják. A kétszeres világbajnok Hakkinen úgy véli, Verstappen dominanciája hozzá tartozik a sporthoz és ez sem tart örökké.

„Amikor a Forma-1-ben versenyeztem csapattársammal, David Coultharddal uraltuk az F1-et. Úgy éreztem, hogy ez fantasztikus. Nem volt unalmas. Biztos vagyok benne, hogy Max is hasonlót tapasztalhat. Nem unatkozik, nem tartja unalmasnak a versenyeket. Mindig emeli a személyes határait és a teljesítményét, ami nagyszerű. Persze, akik nem neki szurkolnak unalmasnak tartják most az F1-et, de a szurkolói szerint most ez a legjobb dolog. Örökké fog tartani? Nem, mert a történelem így ismétli önmagát. Max jelenleg győztes autót vezet és a Red Bull jó munkát végez. Ez az autóversenyzés. Mikor lesz változás? Nem tudom. Csak azt tudom, hogy az általuk végzett munka utáni elért siker megérdemelt. Hagy élvezzék.”- árulta el Mika Hakkinen.