Olasz lapértesülések szerint a Ferrari és Charles Leclerc már tárgyalnak a folytatásról. A hírek szerint Leclerc új szerződése 5 évre kötheti majd őt az olasz csapathoz.

Charles Leclerc szerződése csak 2024 év végén jár le. A monacóiról még is sok pletyka kering. Korábban már a Mercedesszel is összehozták. Olaszországban pedig már arról írnak, ennek egyértelmű oka van. Leclerc már tárgyal a csapatával. A pletykák szerint hosszabb időre láncolhatja magát a vörösökhöz, akik természetesen örömmel vennék a hosszabbítást.

Az FUno legutóbbi cikke szerint a monacói egy kettő plusz három éves szerződésről tárgyal, ami tehát 2025-re és 2026-ra a Ferrarihoz köti.
2027-re, 2028-ra és 2029-re pedig automatikus hosszabbítási lehetőséget biztosít a feleknek. Ha lesznek kiskapuk, azt semminek nem fogják elárulni.

Leclerc nemrég jelezte, az idei szezon nehézségei ellenére továbbra is a Ferrarival szeretne versenyezni. A csapat ugyanis még mindig nagyon közel áll a szívéhez. Döntései során pedig általában inkább arra hallgat. „Mindig is olyan ember voltam, aki inkább a szívére hallgatott, mint az eszére. Imádom a Ferrarit. Pályafutásom célja az, hogy világbajnok legyek velük, és visszajuttassam őket a csúcsra.”- árulta el Charles Leclerc.