Max Verstappen 12 futamból 10 versenyt megnyert. Sokak szerint a holland dominanciája miatt a orma-1 unalmassá vált. A Red Bull pilótája erről is kifejtette véleményét.

Max Verstappen a Forma-1 nyári szünetét tölti. Idén a Red Bull minden futamot megnyert. A holland pilóta első 12 futamból tízet behúzott. Csapattársa , Sergio Perez csak kettőt tudott megnyerni. Sokan azt mondták, hogy a Red Bull dominanciája miatt unalmassá vált a sorozat. A kétszeres bajnok erre reagált:

„obb, mint amire számítottunk, szóval igen, nagyon élvezetes. Élvezem a pillanatot, jól érzem magam. De ez nem megy könnyen.”- árulta el Max Verstappen. Vannak olyan hétvégék, mikor mindenki tudja, csak ők nyerhetnek. Másnak nem lesz esélye. Ez nem teszi unalmassá a holland dolgát? „Ez valójában nem teszi unalmassá. Ezért vagyok itt. itt akarok lenni. Nyerni akarok. Elöl lenni. Ez az, ami sokkal élvezetesebbé teszi egy versenyhétvége eljövetelét. Ha tudod, hogy nem tudsz nyerni, nincs esélyed. Számomra ez lenne unalmas. Nagy nyomást helyeztem magamra, hogy megpróbáljam nyújtani, amit tudok. A csapat is ezt teszi. Mindig olyan jók akarnak lenni, amennyire csak tudnak. Egyes versenyek könnyebbnek tűnnek, mint más futamok. Mindig a legjobbat akarjuk kihozni magukból. Mindig szeretnénk fejlődni. Ezért állunk olyan jól jelenleg. „- árulta el Max Verstappen.