A Mclaren pikótája a napokban egy MotoGp-s versenygépen ült. A képet közösségi oldalán is posztolta. A kép fölé egy megjegyzést is írt, mely szerint szívesen kipróbálná. Oscar Piastri-t figyelmeztették a megjegyzései miatt. Kissé váratlan helyről jött a figyelmeztetés.

Az F1-es pilóták szerződései általában tele vannak végtelen kikötésekkel és feltételekkel. Ezek megtiltják, hogy olyan veszélyes tevékenységekben vegyenek részt, amelyek során megsérülhetnek. A McLaren Oscar Piastrija lehet bajba kerülhetett utóbbi kijelentésével, miszerint örömmel kipróbálna egy MotoGps-s versenygépet. Nem csapata figyelmeztette, hanem az édesanyja.

Az F1 négyhetes nyári szünetében Piastri kihasználta az alkalmat és Silverstone-ba utazott. Ott volt egy MotoGP-s hétvégén. Az ausztrál készített néhány képet, miközben a francia Johann Zarco Pramac Racing Ducatijában ült. A képet megosztotta a nyilvánossággal is, mely fölé a következőket írta: „A szünetben négy kerékről kettőre váltottam. Úgy gondoltam, megpróbálnám két keréken is.”

Az ausztrál megjegyzései azonban nem tetszettek mindenkinek. édesanyja, Nicole gyorsan tett egy szemrehányást fiának és a kép alá a következőket írta: „Ó, nem nem. Szállj le a motorról Oscar. A szívem alig bír megmegbízni az autókkal is.”-írta Piastri édesanyja. Úgy tűnik, Piastrinak egyelőre meg kell elégednie a Forma-1-gyel.