Frederic Vasseur, a Ferrari csapatfőnöke elárulta, hogy minden versenyen beszélt Lewis Hamilton-al. Bevallotta azt is, hogy kapcsolatuk elég szoros.

Leo Turrini szakíró a napokban írt arról, hogy John Elkann, a Ferrari elnöke személyesen kereste fel Lewis Hamilton-t. A hírek szerint szeretné a csapathoz szerződtetni. A hétszeres bajnok szerződése lejár és valószínűleg, amíg nem hosszabbít a Mercedesszel, addig tartja magát a pletyka is. Frederic Vasseur a következőket mondta:

„Minden versenyen beszélek vele. Húsz éve nálam versenyzett. Ma is közel állunk. Segítettem neki, amikor ment a McLarenbe a Forma-1-es karrierje elején, és alkalomadtán ma is szóba elegyedünk. Persze, amint meglátnak minket együtt a paddockban, hatalmas felhajtás van belőle. Persze, amint meglátnak minket együtt a paddockban, hatalmas felhajtás van belőle. Nem szeretném őt a pilótáinkkal összehasonlítani. Semmi értelme. A Forma-1-ben mindenkinek szenvedélye a versenyzés, szeretnek bajnokokkal dolgozni.”- árulta el Frederic Vasseur.