Charles Leclerc-nek és Carlos Sainz-nak is voltak már heves csapatrádiózásai. Ez arra utalt, hogy a két pilóta között feszült lehet a hangulat. A monacói pilóta szerint jó a hangulat a csapatban és Sainz-al is jóban vannak.

Ők ketten több alkalommal is inyilvánították egymás iránti csalódottságukat a csapatrádióban. Leclerc nem kapott szélárnyékot Sainz-tól az Ausztrál Nagydíj időmérőjén. A Brit Nagydíjon is egymást kritizálták. Leclerc azonban igyekezett eloszlatni a kettejük közötti rossz hangulatról szóló pletykákat.

„Eléggé aktív vagyok a közösségi médiában. Szóval látom, hogy milyen dolgok hangoznak el. Láttam a Carlos-al való rossz hangulatról szóló híreket is, de a mi kapcsoltunk remek. Versenyen kívül tudjuk, hogy hogyan kell egymással együtt dolgozni. Jól kijövünk, mert sok olyan dolog van, ami iránt mind a ketten rajongunk. Ugyanakkor versengünk is egymással. Az F1-ben vagyunk. Néha egy kis vita a rádióban bizonyos helyzetekről. De ez csak azért van, mert versenyképesek vagyunk, és mindketten a lehető legjobb eredményt akarjuk elérni. Ezek normális dolog. Szerintem ez azzal is jár, hogy Ferrari-pilóta vagyok, és reflektorfénybe kerülök. Valószínűleg gyakrabban, mint mások. Ez rendben van. Végül a csapaton belül tudjuk, hogy jó a kapcsolatunk, és ugyanazért a célért dolgozunk.”- árulta el Charles Leclerc.